Cenaze töreninde ölmediği anlaşılan ancak kaldırıldığı hastanede vefat eden kişi defnedildi Cenaze töreninde ölmediği anlaşılan ancak kaldırıldığı hastanede vefat eden kişi defnedildi

Toplantıda Sağlık-Sen'in yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Kuluöztürk, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Temsilcilerimizin Azmi En Önemli Gücümüz” 

Kuluöztürk, temsilcilik görevinin önemine dikkat çekerek, "Sizlerin sahadaki emekleri, fedakârlıkları ve azminiz bu davanın en önemli itici gücü. Her birinizin özverili çalışmaları sayesinde, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sesi daha gür çıkacak ve hedeflerimize ulaşmada daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Birlikte yürüdüğümüz bu yolda, aynı dava uğruna ter döken tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

Sağlık-Sen'in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını daha da iyi ileriye götürmek için çalıştığını belirten Kuluöztürk, her platformda mücadeleyi sürdürdüklerini söyledi.

Şube Başkanı Kasap: Sadece ve Sadece Hakikati Konuşuyoruz 

Antalya Şube Başkanı Osman Kasap da yaptığı konuşmada, temsilcilere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Sağlık-Sen'in büyük bir mücadele yürüttüğüne dikkat çeken Kasap, "Temsilcilerimizle birlikte sürekli sahadayız. Sağlık-Sen'in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için verdiği mücadeleyi, yaptığı çalışmaları anlatıyoruz. Başkaları gibi boş vaatlerde bulunmuyor, sadece ve sadece hakikati söylüyoruz. Hayal satmıyoruz, rüya peşinde koşmuyoruz. Sağlık-Sen ailesi olarak ülkemiz ve milletimiz için, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için, yarınlarımız için durmadan çalışıyoruz. Bu bizim en öncelikli görevimizdir” ifadelerini kullandı.