Şehir hastanesi Haberleri

şehir hastanesi haberleri ve güncel şehir hastanesi gelişmeleri, şehir hastanesi ile ilgili tüm video, şehir hastanesi fotoğrafları ve şehir hastanesi haberleri Personel Sağlık NET Sağlıkçı Haber NET sitemizde


GÜNDEM

Geçen yıl ekim ayında hizmete alınan Gaziantep Şehir Hastanesi, açıldığı günden bu yana yaklaşık 2,5 milyon hastaya hizmet verdi.

GÜNDEM

Hastane Teknik Müdürü Kerim Gülgönül, hastane asansörlerinden birinin kontrolü sırasında beklenmeyen şekilde asansör boşluğuna düştü.

GÜNDEM

(AA) - Ordu Sağlık Müdürü Dursun Tüzün, Ordu Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesiyle sağlık turizminde daha öncü olacaklarını söyledi.

ATAMALAR

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde Koordinatör Başhekim olarak atanan Prof. Dr. Özgür Yiğit görevi teslim aldı.

GÜNDEM

2024 yılı itibariyle şehir hastanelerine yönelik 531 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek. KPSS şartı olmadan yapılacak bu alımlarda temizlik görevlisi, güvenlik...

GÜNDEM

(AA) - Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, çocuk sağlığının iyileştirilmesini amaçlayan gelişimsel pediatri dalı hakkında çeşitli açıklamalarda...

GÜNDEM

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde hastane yöneticileri ve uzmanların katılımıyla Dünya Hepatit Günü Farkındalık Etkinliği düzenlendi.