Anlara Onkoloji Hastanesi acil servisinin önünde intihar girişiminde bulunan S.K. adlı kişi ağır yaralandı. Olay, 24 Ağustos akşamı saat 22:15 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 30 yaşlarındaki S.K., kripto paralarda yaşadığı kayıplar ve eşiyle yaşadığı tartışma sonrası babasından kalma silahla kendini vurarak intihara teşebbüs etti.

Beyin Ölümü Gerçekleşen Sağlık Çalışanının Organları 4 Kişiye Umut Oldu Beyin Ölümü Gerçekleşen Sağlık Çalışanının Organları 4 Kişiye Umut Oldu

S.K., hastane girişine geldikten sonra hastane personelinden telefon istedi ve vereceği numarayı arayarak yerini bildirmesini talep etti. Ardından acil servisin ambulans girişine çıkan S.K., silahını başına götürüp ateşledi. Silah sesini duyan sağlık görevlileri olaya müdahale etmeye çalıştıkları sırada silah tekrar ateş aldı ve bu sırada bir hemşire yaralandı.

Olay yerinde bulunan polis ekipleri, intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlattı. İntihar girişiminde bulunan S.K., olay sonrası acil müdahaleyle Etlik Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaralanan hastane personelinin tedavisi ise ayakta yapıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.