Sağlık Bakanı Memişoğlu, Medtronic İnovasyon Merkezi'nin açılışında konuştu Sağlık Bakanı Memişoğlu, Medtronic İnovasyon Merkezi'nin açılışında konuştu

Hatay Sağlık Sen Şube Başkanı Tegüzel'den Sağlık Müdürüne teşekkür mesajı;

Başkan Tekgüzel: 23 Ağustos tarihinde Sayın Bakanımızın ilimizi ziyareti esnasında ilettiğimiz bilgi notunda bahsi geçen teşvik düzenlemesi ile Hatay İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr Sıtkı Sönmez’e ziyaretimiz esnasında ilettiğimiz teşvik ödemelerine yönelik henüz ayağının tozuyla Bakanlık Strateji Başkanlığı ile görüşmeler yaparak somut adım atan sayın İl Sağlık Müdürümüze tüm sağlık ve sosyal hizmet kolu çalışanları adına teşekkür ediyorum.
Hatay EAH özelinde; 
Hastanemizin döner sermaye payının %36’dan, %50’ye yükseltildiğini, 40 milyon civarı olan hastane cirosunun/tahakkukunun bu ay 60 milyona yaklaştığını sevinerek sizinle paylaşmak isterim.
Tüm bunlar göz önünde bulundurularak döner sermaye teşvik ödemelerinin dişe dokunur şekilde artacağını belirtmek isterim.
Son olarak ilimiz genelinde teşvik ek ödeme miktarlarının arttırılmasına yönelik girişimlerimiz samimi çerçevede ve sonuç alınıncaya kadar devam edecektir.
Saygılarımla. İfadelerini kullandı.

Ek