Hatay Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Mustafa Tekgüzel Hatay'da kamu personelinin en çok mağdur olduğu konulardan biri olan ulaşım sorunu ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Tekgüzel yaptığı açıklamada;

Beyin Ölümü Gerçekleşen Sağlık Çalışanının Organları 4 Kişiye Umut Oldu Beyin Ölümü Gerçekleşen Sağlık Çalışanının Organları 4 Kişiye Umut Oldu

6 Şubat’ta yaşanan afet sonrası İlimizdeki kamu personelinin en çok mağdur olduğu konular arasında ulaşım hizmeti bulunmaktadaydı. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde gerekli adımlar atılmış olup ilk olarak Defne Turunçlu sağlık personeli konteyner bölgesinden Defne Devlet Hastanesine hat konularak ulaşım problemi çözülmüş olup akabinde ise yeni açılan eski doğumevi bölgesindeki Hatay EAH ek hizmet binası için aktarmalı ulaşım sorunu çözüme kavuşturulmuştur.


Böylelikle, Belediye bünyesindeki 5 araç Gülderen’de bulunan Hatay EAH’den eski doğum evi bölgesindeki Hatay EAH ek hizmet binası arasında doğrudan ulaşım amacıyla görevlendirilmiştir. Burada vurgulamak gereken en büyük başarı ise iki hattında Ay-Yıldız, Sahra ve Stadyum konaklama alanlarının önünden geçerek ulaşımın sağlanacak olmasıdır.
Yeni ulaşım hattına yönelik uydu görseli ile ulaşım saatlerine ilişkin tablo ekte yer almakta olup ayrıca verilecek hizmetin genişletilmesi konusu belediyenin gündemindedir.

Hat2

Başkan Tekgüzelden Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür


Bu çalışmanın altına imza atarak bizlere umut aşılayan başta Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sn Mehmet Öntürk’e Ulaşım Daire Başkanımız Mehmet Umut Arpacı’ya ve ekibine tüm sağlık ve sosyal hizmet kolu çalışanları adına teşekkür ediyorum. İfadelerine yer verdi