Depremde enbüyük hasarı alan Hatay da Sağlık hizmetleri İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Tunga Barçın öncülüğünde hız kesmeden devam ediyor. Bugün hizmete başlayan Antakya Semt Polikliniği'ni ziyaret eden Barçın. 19 acil yatağı, 24 servis hasta yatağı, 12 poliklinik, 3 acil poliklinik, 2 ameliyathane, 1 röntgen, 1 tam kapsamlı laboratuvar, toplam 15 poliklinik ile donatılan tesisi, Sağlık Sistemimizin nitelikli gelişimini destekleyerek halkımızın ve Hatayımızın iyileşme sürecine büyük katkılar sunacağını belirtti.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası inşaatının yüzde 54'ü tamamlandı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası inşaatının yüzde 54'ü tamamlandı

Sayın Barçın, yeni hizmete giren polikliniği gezerek sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi ve personelle görüşerek başarı dileklerini iletti. Ayrıca, ziyaret sırasında hastalarla bire bir ilgilenerek onların sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Poliklinik, bölge halkının sağlık ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunmayı hedeflemekte olup, sağlık hizmetlerine erişimi artırarak vatandaşlarımızın sağlık problemlerine daha hızlı yanıt verilmesini sağlayacak açıklamasında bulundu.