Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilda Turgut ile Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Emel Ersöz hayatını kaybetmişti.

Tugut ve Ersöz için meslektaşları tarafından hastane önünde tören düzenlendi. Törende gözyaşları sel olurken; çalışma arkadaşları Turgut ve Ersöz ile olan anılarını paylaştı.

Dr. Emel Ersöz’ün kızı Selin Ersöz, tören sırasında duygusal anlar yaşadı.

Ersöz, “Şöyle etrafa baktığımda onun yüzünü görüyorum. O kadar insanlardan sadece onu görüyorum. Kendisi bana hiçbir zaman bağırmadı ve bana elini hiç kaldırmadı. Kızdığı zamanlarda sadece benim iyiliğim içindi. Tanıdığım bir melekti o. Herkesin iyiliğini düşünür. İyiliklerini asla anlatmazdı. Canım annem benim mekanı cennet olsun” dedi.

Törende konuşan Tekirdağ Şehir Hastanesi Başhekimi Çağatay Lütfü Onar ve Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi İlker Yıldırım, meslektaşlarını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını ifade ettiler.

Hastane önündeki törenin ardından Uzm. Dr. Emel Ersöz’ün cenazesi, Edirne’ye gönderildi. Dr. Ersöz, Eski Cami’de öğle namazına müteakip olarak kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığına defnedildi.

Sendika Genel Başkanından Sert Sözler Sendika Genel Başkanından Sert Sözler

Prof. Dr. Nilda Turgut ise, Süleymanpaşa ilçesindeki bulunan Orta Cami’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.