3 yıl şube başkanlığı 3 yıl genel başkan yardımcılığı 8 yıl genel başkanlık yapmışsın, genel başkanlık seçimini kaybedince enaniyetin kibrin gururun kırılmış genel başkanlık yaptığın sendikayı zarara sokmak için elinden gelen gayreti göstermişsin yetmemiş sendika kurmuşsun.

Dünkü meclis toplantısında genel kuruldan geçen sendikaların %1 lik baraj konusu yasa teklifinden çıkınca utanmadan havalara uçmuşsun.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Medtronic İnovasyon Merkezi'nin açılışında konuştu Sağlık Bakanı Memişoğlu, Medtronic İnovasyon Merkezi'nin açılışında konuştu

Evet değerli takipçilerimiz kimdir bu sendikacımız?

Sendikasını kurar kurmaz eski sendikasında istemediği isteyemediği ne varsa yeniymiş gibi kamuoyuna sunan bu sendikacımız ilk genel kuruldan sonra profesyonel sendikacılığa ayrıldı. Yanında da bir yönetim kurulu üyesini daha profesyonel sendikacılığa ayırdı.

İlk genel kurulunu yaptıktan sonra ilk toplantıda sendikasında çatlaklar oluşan bu sendikacımız enaniyeti kibri gururu sayesinde yine her zamanki gibi BEN demiş.

Ne var ki çatlakların önüne geçemedi ve genel başkan yardımcılarından 4’ü kendilerini yani devletlü büyüklerini terk etti.

Bu ulu, büyük, asrın sendikacısı ne yapabilir ki? Tabiki hiçbir şey yapamaz.