Sağlık Sen Genel Başkanı Faruk Doğan ek ödemelerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.


Genel Başkan yaptığı açıklamada: Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatı ve taşra teşkilatı arasında ek ödeme konusunda tabi olunan hükümler açısından farklılıklar bulunmaktadır.

Merkez teşkilatının sabit ek ödemedeki %20'lik artıştan yararlanamaması, merkez ve taşra teşkilatı arasındaki ek ödeme farklılıkları ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çalışanlarının mağduriyetleri önemli ve çözüm bekleyen konular içinde yer almaktadır.

Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatı çalışanlarımızın ek ödeme başta olmak üzere yaşadığı problemleri ele aldığımız “Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatı ile Bağlı Kuruluşları Ek Ödeme Çalıştayı”mızın sonuç raporuna web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Çalıştayımıza katılarak değerli görüş ve önerilerini paylaşan tüm katılımcılarımıza ve bu çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Açıklamasında bulundu.

Beyin Ölümü Gerçekleşen Sağlık Çalışanının Organları 4 Kişiye Umut Oldu Beyin Ölümü Gerçekleşen Sağlık Çalışanının Organları 4 Kişiye Umut Oldu

507 D6 D2 A 231 C 42 A B B832 62 A E54 F93652