Ülke genelinde birçok etkinlik ve projeye imza atan Sağlık Sen Gençlik Kolları, çalışanların motivasyonunu artırmayı hedefliyor.

Kurulduktan yalnızca on beş gün sonra tüm teşkilatlanmasını tamamlayan Sağlık Sen Gençlik Kolları’nın neler yapacağı merak ediliyordu. 
Sağlık Sen Gençlik Kolları, geçtiği bir yılda yaptığı çalışmarla akıllarda ki tüm soru işaretlerini gidermeyi başardı.

Yakın dönemde birkaç Sağlık Sen Şube Başkanı ve Şube Başkan Yardımcısı’nın da desteğiyle yaptığı tercih yardımlarıyla adından söz ettiren Sağlık Sen Gençlik Kolları, tercih yardımı projesi ile direkt olarak yaklaşık 20.000 çalışanın Sağlık Sen’e üye olmasını sağladı.

Bugüne kadar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının motivasyonunu artırmak için kültürel gezi programları, doğa yürüyüşleri, futbol, voleybol, basketbol turnuvaları başta olmak üzere onlarca projeyi hayata geçiren  Sağlık Sen Gençlik Kolları’nın yeni projeleri merakla bekleniyor. 

Sağlık Sen Gençlik Kolları’nın yürüttüğü çalışmalar, sağlık çalışanları arasında büyük takdir topluyor. Gelecek dönemde de birçok yeni projeyle adından söz ettirmeyi planlayan Sağlık Sen Gençlik Kolları, sağlık sektöründe gençlerin daha aktif rol almasını sağlamayı hedefliyor.

THY pilotu uçuş sırasında hayatını kaybetti THY pilotu uçuş sırasında hayatını kaybetti