Sağlık Sen Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Emrah Göztepe, Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya'nın sosyal medya açıklamasına sosyal medya hesabından net cevap verdi.

Başkan Göztepe yaptığı açıklamada:

Daha önce büyük vaatlerle ortaya koyduğunuz 1+1 konusu hakkında neler söylediğinizi unutmadık. Başlangıçta kesin bir dille 1+1 sisteminin geleceğini iddia ettiniz. Fakat ne olduysa, işler yolunda gitmeyince bir anda söyleminizi değiştirdiniz ve şimdi de becayiş konusunu gündeme getiriyorsunuz. Ancak, herkes çok iyi biliyor ki, o dönemde becayişten tek kelime bile etmediniz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, HPV aşısı uygulaması başlattı Ankara Büyükşehir Belediyesi, HPV aşısı uygulaması başlattı

1+1'i unutturup becayişden söz ediyorsunuz

Gerçekleri çarpıtarak, süreci manipüle etmeye çalışmak yerine, verdiğiniz vaatlerin arkasında durmanız gerekirdi. Ama maalesef, her seferinde gerçeklerden kaçıp, boş sözlerle sağlık çalışanlarını oyalamaya devam ediyorsunuz. Bu süreçte 4+2’yi Sağlık-Sen 3+1’e indirirken, siz neredeydiniz? Şimdi ise geçmişte başaramadığınız 1+1 sistemini unutturup, becayişten bahsederek durumu kurtarmaya çalışıyorsunuz. Ama bu çabanız boşuna, çünkü sağlık çalışanları sizin bu taktiklerinizi çoktan çözdü.

Samimiyetsizlik vurgusu

Sağlık çalışanlarının sorunları, sizin sürekli değişen ve belirsiz vaatlerinizle değil, Sağlık-Sen’in kararlı duruşu ve gerçek çözümleriyle son bulacaktır. Bugüne kadar verdiğiniz sözlerin birçoğu havada kalmışken, şimdi kalkıp yeni umutlar satmaya çalışmanız sadece samimiyetsizliğinizi ortaya koyuyor.

Sağlık Sen'i takip edin

Şunu iyi bilin ki, sağlık çalışanları artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bu yüzden, gerçek mücadeleyi izlemek isterseniz, Sağlık-Sen’in attığı adımları takip edebilirsiniz. Ama unutmayın, tarih sizin bu tutarsız tavırlarınızı kaydedecek, fakat hatırlamayacak. İfadelerine yer verdi