Sağlık Sen Şırnak Şube başkanı ve yönetim kurulu, göreve yeni başlayan İl Sağlık Müdürünü ziyaret ederek gündeme dair istişarelerde bulundu.

Ziyarette bölgedeki sağlık çalışanlarının çalışma koşulları, Sağlık tesislerinin fiziki durumları ile ilgili değerlendirmelerde bulunulurken, Şırnak genelinde projeleri devam eden Sağlık yatırımları değerlendirildi.

Proje aşamasında olan sağlık tesislerin bitirilmesi için yüklenicilerle görüşülmesi ve söz konusu tesislerin zamanında teslim edilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.


Sağlık-Sen heyeti yaptığı ziyarette ayrıca sağlık hizmetleri üzerinde değerlendirmelerde bulunarak sendikal çalışmalarla ilgili İl Sağlık Müdürüne bilgi verdi.

Değer, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi

Cenaze töreninde ölmediği anlaşılan ancak kaldırıldığı hastanede vefat eden kişi defnedildi Cenaze töreninde ölmediği anlaşılan ancak kaldırıldığı hastanede vefat eden kişi defnedildi

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı ve Sendika Temsilcilerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Sait Değer, Halkın daha kaliteli ve sağlıklı sağlık hizmetine ulaşması için çalışacaklarını ve sivil toplum örgütlerinin önerileri ile tespit ettikleri sorunların çözümü için değerlendirmelere önem vereceklerini söyledi.

Şırnak2-1Şırnak3-1