Cenaze töreninde ölmediği anlaşılan ancak kaldırıldığı hastanede vefat eden kişi defnedildi Cenaze töreninde ölmediği anlaşılan ancak kaldırıldığı hastanede vefat eden kişi defnedildi


Hazine ve Maliye Bakanlığının tasarruf tedbirleri kapsamında personel servis araç ihalelerinin uzatılıp uzatılmayacağı belirsizliğini korurken, bu durum son zamanlarda gündemi oldukça meşgul etmektedir. 
Özellikle deprem bölgelerinde toplu ulaşımın halâ sağlıklı işleyememesi nedeniyle personel bu durumdan çok endişeli. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bir çok şehrin alt yapı ve üst yapısında ciddi hasarlar meydana gelmişti. Bu nedenle insanlar ya faklı bir şehre ya da farklı bir ilçeye/mahalleye evlerini taşımak zorunda kalmıştı. Depremden sonra servis kullanarak işine gidip gelen personelin servis hizmetinden çok memnun olduğu ve bu durumun deprem bölgesinde bir nebze de olsa günlük hayatta kolaylık sağladığı dile getirilmektedir.
Ancak toplu taşıma tam anlamıyla sağlıklı bir biçimde hizmet veremezken sağlık personelinin servis hizmetlerinin kaldırılması durumunda ne yapacağını kara kara düşünmeye başladığı belirtilmektedir.