5 Şubat’ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Sağlık Müdürü Suat Altın’ın yerine vekaleten İl Müdürlüğü görevini Dr. Gökhan Binici yürütüyordu. Geçtiğimiz hafta Şırnak İl Sağlık Müdürlüğüne Hitit Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sait Değer müdür olarak atandı.

Erzurum Valisi Çiftçi'den palyatif hastalarına moral ziyareti Erzurum Valisi Çiftçi'den palyatif hastalarına moral ziyareti

Dr. Mehmet Sait Değer İl Müdürü olarak atanmasının ardından açıklamada bulundu

Değerli Şırnaklı Hemşehrilerim,

Sağlık hizmetleri alanında 2010 yılından bu yana çeşitli projelerde ve görevlerde bulundum. Özellikle birinci basamak sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, halk sağlığının korunması ve geliştirilmesi konularında önemli çalışmalar yürüttüm. Bu süreçte kazandığım tecrübeler, Şırnak'ta siz değerli hemşehrilerime en iyi hizmeti sunmam için bana ışık tutacaktır.

Şırnak, genç ve dinamik nüfusu ile Türkiye’nin önemli illerinden biridir. Ancak, bu genç nüfusun ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve sağlık hizmetlerini Türkiye standartlarına çıkarmak adına atılması gereken önemli adımlar olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda, ilk adımımız halkımızla yakın bir iletişim kurarak Şırnak’ın sağlık ihtiyaçlarını ve önceliklerini en doğru şekilde belirlemek olacaktır. Halk sağlığını koruma ve geliştirme adına, sürekli olarak sahada olacağımızı ve sizlerin ihtiyaçlarına öncelik vererek çözümler üreteceğimizi ifade etmek isterim.ifadelerine yer verdi.