19:24 GÜNDEM

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Sağlık Bakanlığının normal doğumla ilgili paylaşımına tepki göstererek, "Bakanlığın görevi, kadınların hangi şekilde doğum yapacağı konusunda karar vermesi değil tam tersi kadınlar karar verdikten sonra o doğumları en sağlıklı şekilde yapacak ortamı sağlamaktır." dedi.

14:56 EKONOMİ

Ankara 6. İdare Mahkemesi, Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) karşı açılan davada kritik bir karara vardı. Mahkeme, TÜİK’in enflasyon hesabında kullandığı tüm bilgi ve belgeleri mahkemeye sunmasını istedi. TÜİK, 30 gün içinde yanıt vermezse cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir.

14:38 GÜNDEM

Sağlık-Sen, Gazze'deki Filistinlilere yönelik soykırım savaşının birinci yılında İsrail'in uluslararası anlaşmaları ihlal ettiğini ortaya koyan bir rapor yayımladı.

10:48 GÜNDEM

Sinop'ta çalıştığı esnada baygınlık geçiren sağlık çalışanı P.Ö, 1 Ekim'de Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildi.

23 saat önce GÜNDEM

Siirt'teki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası inşaatının yüzde 54'ü tamamlandı.

1 gün önce GÜNDEM

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek alan ailelerin 9-30 yaş arası çocuklarına Gazi Üniversitesi (GÜ) Hastanesi işbirliğinde rahim ağzı kanserini önlemeye yönelik ücretsiz Human Papilloma Virüs (HPV) aşısı uygulaması başlattı.

1 gün önce GÜNDEM

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Türkiye'nin sağlıkta özellikle insan gücünün kalitesiyle konumunda ve bölgesinde lider olabilecek bir ülke olduğunu bildirdi.

1 gün önce GÜNDEM

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, bir kaptan pilotun uçuş esnasında hayatını kaybettiğini bildirdi.

1 gün önce GÜNDEM

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Şehir Hastanesi palyatif servisinde yatan hastalara moral ziyaretinde bulundu.

1 gün önce GÜNDEM

Sağlık-Sen'in ev sahipliğinde Ankara Üniversitesi ve Ankara 2 No'lu Barosu işbirliğiyle "Sağlık Hukuku Sempozyumu" gerçekleştirildi.