SAĞLIK KULİS "X"  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Türk Sağlık Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Murat Atalar’dan Kamu Birliği Konfederasyonu Kamuda istihdamı arttırma komisyonu başkanı Ahmet Esmer hakkında skandal iddialara yer verdi.

Yapılan paylaşımda Başkan Murat Atalar  Kamu Birliği Konfederasyonu Kamuda istihdamı arttırma komisyonu başkanı Ahmet Esmer'e maddeler halinde sorular yöneltti ve engellendiği ekran görüntüsünü paylaştı

Başkan Atalar, SERBEST ATIŞ!!! 1.Sayın Ahmet Esmer Yapmış Olduğum Yoruma Cevap Vermek Yerine Beni Engellemeyi Tercih Ettiniz. O Zaman Dosyanızı Açalım.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, HPV aşısı uygulaması başlattı Ankara Büyükşehir Belediyesi, HPV aşısı uygulaması başlattı

Siz Yaklaşık 1 Yıl Önce Beni Arayıp Türk Sağlık Sen Genel Merkezi İle Görüşmek İstediğinizi Bana Söylemediniz mi ve TSS Genel Merkezine Görüşmek Üzere Gitmediniz mi?

2. Sağlıkçılar Birliği Sendikası Kurup Başarısız Olunca Kendinize Yer Mi Aradınız?

2.Osman Kaya Ve Aras Ali İle İlgili Beni 05.......... 1670 No'lu Telefondan Arayarak Onların Amacı Parayı Vurmak Onlar ile İlgili Elimde Çok Belge Var Ortaya Çıkarsam İnsan Yüzüne Çıkamazlar Demediniz mi?

Tercih Yardımı Altında İnsanlardan Para Topladılar Demediniz mi?

3.Eğer Sizin Dedikleriniz Doğru İse Neden Şu An Ne Karşılığı Emirlerine Girdiniz. Dedikleriniz Yalan sa Neden Aras Ali Beye Ve Osman Beye Ne Karşılığı İftira Atıyorsunuz.

4.Ben Şerefim Namusum Üzerine Yemin Ederim Ki Bu Yazdıklarım Gerçektir. Siz Bana diyebilir misiniz Namusum Şerefim Üzerine Yemin Ederim ki Siz Bana İftira Atıyorsunuz.

Ben İftira Atıyor İsem Bana İftira Davası Açmanızı İstiyorum. Hts Kayıtlarını da Ben İsteyeceğim...

Gss

Gss1