Edinilen bilgiye göre, kaza, Kadirli Andırın karayolu üzeri Yenigün köyü yakınlarında meydana geldi. Z.K idaresindeki kamyonet ile karşı yönden gelen Yusuf Kırköse’nin kullandığı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkışan yaralılar itfaiyenin desteği ile çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansla hastaneye sevk edilen yaralılardan aynı aileden Şahende Kırköse (33) Aybars Şahan Kırköse (2) yaralanırken Yusuf Kırköse (39) ve 6 yaşındaki kızı Fatma Yaren Kırköse hayatını kaybetti. 

Sağlık Müdürü Açıklamada bulundu

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Medtronic İnovasyon Merkezi'nin açılışında konuştu Sağlık Bakanı Memişoğlu, Medtronic İnovasyon Merkezi'nin açılışında konuştu

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, kazada yaşamını yitiren Yusuf Kirköse’nin Kadirli İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli bir sosyal çalışmacı olduğunu belirterek, acılarını dile getiren bir mesaj yayımladı.

Yavuzyılmaz mesajında, “Müdürlüğümüze bağlı Kadirli İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli mesai arkadaşımız Sosyal Çalışmacı Yusuf Kirköse ve kızı Fatma Yaren Kirköse elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdir.

Kıymetli mesai arkadaşımıza ve küçük kızına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza baş sağlığı dileriz.

Mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

B D F D535 E D845 4761 8 E36 30 C B B357 E285